Re-treat je Hart 28 juni - 2 juli

Deze vierdaagse stilte-retraite vindt plaats aan de rand van het prachtige Geuldal in het glooiende landschap van Limburg. Een stilte-retraite geeft een verschuiving van identiteit van het ingeperkte ik-besef en het zelfbeeld dat we hebben (dat voornamelijk bestaat uit de identificatie met de verhaaltjes van binnenuit en buitenaf waarmee we onze ervaringen van taal hebben voorzien en emotionele staten waarmee we ons ten diepste vereenzelvigen), via de rijkdom van het subjectieve voelend hart, naar een soevereiniteit die geworteld in de Stilte verbonden is met de Eenheid van het leven  - met nieuwe inspiratie en een hernieuwd gevoel van richting over wat er in jouw leven wil gebeuren. 

Re-treat je Hart is een intensieve retraite waarin stille groepsmeditaties, oefeningen en meditaties (uit soefisme, boeddhisme en advaita vedanta), individuele afzondering en wandelingen in de natuur elkaar afwisselen. Alle deelnemers hebben elke dag een moment van individuele begeleiding met Robbert. Geschikt zowel voor hen die nog nooit een stilte retraite hebben gedaan en als voor hen die al eerder een vierdaagse Re-treat je Hart deden en graag nóg eens in de stilte willen oplossen. 

Datum: 
woensdag, juni 28, 2017 - 16:00 t/m zondag, juli 2, 2017 - 15:00
Locatie: 
Kadampa te Schin op Geul
Begeleiders: 
Robbert van Bruggen
Groepsgrootte: 
max. 14 deelnemers
Kosten en info: 

Na aanmelding wordt voorafgaand aan de retraite met elke deelnemer een afspraak gemaakt. Dat kan telefonisch, via skype of indien wenselijk en haalbaar face-to-face. In dit gesprek wordt, behalve een korte kennismaking, het retraiteproces toegelicht, is er ruimte om vragen te stellen en staan we even stil bij jouw verlangen om deze retraite te wllen doen. 

Op de website en youtube zijn 6 filmpjes te vinden met nadere informatie. 

Voor aanmelding, kosten en annuleringsregeling zie de brochure. Per 1 januari 2017 zijn de kosten van het verblijf met ca. 35 euro verhoogd. Er is echter vanaf nu een keuze tussen drie prijsklassen mogelijk; voor een gedeelde 4/5persoons kamer; voor een gedeelde 2-persoonskamer en voor een eigen kamer met douche, wastafel en toilet (zie brochure). 

Download hier de brochure van deze zomer retraite